sábado, 16 de marzo de 2013

Victòria contra el Sil!

Avui hem viscut un dia d’aquests per recordar. Jugavem contra el lider que és el Sil, i hem guanyat. Hem hagut de patir però al final hem aconseguit donar la volta al marcador i aconseguir els dos punts. Dos punts que ens apropen a les zones de dalt i ens deixen somniar fins a final de lliga.

Hem començat marcant amb un gol de jugada de corner. Ha marcat l’Albert Planella que estava amb la canya a punt al segon pal i quan li ha arribat la pilota no li ha tremolat el peu, la pilota ha anat a dins ajustada al pal. Durant la primera part hem anat xutant i creant ocasions, però al final, en dues jugades desafortunades el Sil ha marcat dos gols que deixaven un 1-2 al marcador al final de la primera part.

Però després d’un tercer quart de “pit, seny i collons”, ens hem posat novament per davant: 2-3, amb un golàs de Carlos Mallat i amb una delicia de Pol Martínez. Tot anava bé, però tocava patir a l’últim quart.

Hem aguantat molt bé els primers minuts del quart però, quan quedaven cinc minuts per acabar el partit, ens han marcat de falta. Els nervis estaven començant a apareixer, però ha sortit la Gal·la que ens ha regalat un golet que ens tornava a posar per davant. Hi havia nervis, però ha sortit el Pol Martinez i ha dit: prou de patir, i ha marcat un golàs: el gol de la tranquilitat.

Marcador definitiu: 5-3. Enhorabona campions.

GOLS:
1 Albert Planell
1 Gal·la Massana
1 Carlos Mallat
2 Pol Martínez

També, cal dir, que la setmana passada es va empatar contra el Grèvol,  al seu camp, amb el resultat de 3-3. Gols de: 2 Pol Martínez, 1 Albert Rumagosa.